Get-togethers – netwerken

 

We organiseren regelmatig ‘get-togethers’, bij voorkeur op donderdagen. Get-togethers / Social meetings worden op kantoor georganiseerd, speciaal voor cliënten, klanten en alumni. De meetings worden georganiseerd van 13.30u – 16.30u (daarna hebben we uurtje de tijd voor een borrel).

We doen altijd opzettelijk cryptisch over de inhoud van de meetings omdat we graag hebben dat de deelnemers verrast worden als ze er zijn. Wat we wel kunnen zeggen is dat deelname altijd extra energie geeft en dat de get-together een leuke gelegenheid is om te netwerken en met anderen ervaringen, ideeën en plezier te delen.

Een voorbeeld van een get-together is de Brandgame. Hierop kregen we de volgende reacties:

  • “Probeer jezelf maar eens in twee woorden echt neer te zetten… VP Solutions Brandgame stimuleert je daar met elkaar eens vrij verder over na te denken en tot verrassende inzichten te komen.” Frits S.- Fundamenteel Bruggenbouwer
  • “Het heeft mij zeer geholpen! Tijdens de eerste helft schrok ik wel even, want van ipv richting 2 woorden ging ik juist naar meer woorden, maar met de hulp van iedereen kwam ik op twee top woorden. Prachtig! Dank voor je inspiratie en moderatie.” Fred D. – Trefzeker(e) Transform(er)
  • “Het was voor mij een middag met een gouden randje. Op een ontspannen manier (complimenten aan jou en Elles), met leuke mensen, doelgericht werken aan je “eigen merk”. In alle opzichten een echte aanrader!” Marian, Zorgvuldige Regelaar

 

TGIT (Thank God it’s Thursday)

Als er geen social meeting is, heb je op donderdagen de mogelijkheid even langs te komen om vragen beantwoord te krijgen op gebied van CV, Linkedin, Facebook en alle andere presentatie middelen die tot je beschikking staan. Je kan tussen 13.30u en 15.30u binnenlopen, maar laat wel minimaal een dag van te voren even weten dat je langskomt… Ook wij maken van werk graag een beleving en willen wel eens met lekker weer een alternatieve locatie als werkplek gebruiken!