Home Wat doen we? Ondernemer worden / Vital Start-Up

Ondernemer worden / Vital Start-Up

Jij hebt ervoor gekozen een grote sprong in het diepe te nemen: Ondernemer worden. Wij kunnen je hiermee helpen.

Op basis van onze ervaringen met mensen die tijdens een loopbaantraject hebben gekozen voor een toekomst als ondernemer brengen wij in samenwerking met Sprout, ‘inspireert ondernemers’, het volgende programma: Vital Start-Up.

Samengevat bevat het Vital Start-Up programma: 

Realiteitstoets en ondernemingsplan

We starten met de reality check. Ben jij ondernemend? Dat is de eerste vraag waar het om draait. Aan de hand van de E-Scan bekijken wij jouw kansen als ondernemer. De E-scan is een toets en bevestigt je in wat je wellicht al wist, maar onthult ook de blinde vlekken waar je geen weet van hebt. Ook is er een mogelijkheid tot 360 graden feedback, daarmee kun je tot 3 personen die jou goed kennen vragen de E-Scan over jou in te vullen. Het leert je door de ogen van een ander naar jezelf te kijken. Die zelfkennis is van groot belang voor succes in het ondernemerschap. Het gaat er niet om hoe je scoort, maar hoe je ermee omgaat.

Individuele coaching

De gesprekken met je coach focusssen zich bij aanvang op de vraag hoe je deze verandering als iets zeer positiefs in je leven kan ervaren. Aan de hand van individuele profielen brengen we de 3 soft skill elementen in kaart die essentieel zijn voor jouw succesvol en vitaal functioneren: Gedrag (hoe), motivatie (waarom) en talent (wat). Dit vertalen we in een actieplan zodat je gefocust en met een heldere en consistente boodschap, zorgvuldig naar je doel kunt toewerken. Daarnaast zijn de gesprekken gericht op (mogelijke) stresssignalen tijdens dit proces en alle zaken die spelen gedurende dit proces om je kansen te benutten en in beweging te blijven!

 

sprout-logo-inspireert-ondernemers-blackSprout, inspireert (startende) ondernemers

Zoek je samenwerkingspartners, feedback of een platform om jouw diensten aan de man te brengen? Deel van de Vital Start Up is een lidmaatschap van de Sprout Community. Bij het opstarten van je bedrijf kun je je netwerk vergroten, komt in contact met mede-ondernemers en potentieel investeerders. Zodra je bedrijf staat krijg je meer naamsbekendheid met een seo-vriendelijk bedrijfsprofiel en gratis advertentie.

Heb je fiscale of juridische vragen? Je hebt onbeperkt toegang tot de extreme kennisbank van Sprout. Er zijn weinig vragen waar je binnen de community van Sprout geen antwoord kan vinden.

Netwerken en presenteren

Als ondernemen zul je moeten netwerken en ‘pitchen’. Tijdens de Vital Start-Up zorgen wij ervoor dat je op de zeepkist, in een veilige omgeving aan je eerste publiek gaat presenteren en je verhaal goed in orde is.

Branding
Hoe ziet jouw persoonlijk merk er uit? Kun jij het in 2 woorden omschrijven? Wat wordt je pitch? Tijdens de Ondernemers Brandgame krijg je samen met ander ondernemers inzicht in jouw ‘Brand’.

Website en social media

Tegenwoordig is het ondenkbaar om geen digitale visitekaartje te hebben. Wij zorgen ervoor dat jij een website en/of social media pagina hebt waarmee je goed voor de dag komt.

Prikkelsessies

Benieuwd hoe het er bij ondernemers aan toe gaat? Wil je sparren met anderen? Tijdens onze get togethers, netwerkactiviteiten en de maandelijkse evenementen van Sprout wordt je geprikkeld in je ondernemerschap.
Netwerken is niet iets eenmaligs. Deze inspanning loopt als een rode draad door het programma.

Resultaat

We can boast great results. Onze succes rate is 98 %. Daar zijn we heel trots op en doen we alles aan om dat zo te houden! Een inspirerende combinatie van flexibiliteit en structuur zorgt voor een succesvol resultaat. Jouw onderneming… “You’ve got to find what you love.”

Interesse?

Kunnen wij je van dienst zijn?
Neem contact op!