Ons team

Samen bereiken wij mooie dingen. Een team van experts uit verschillende disciplines zorgt voor succes.
Wij houden rekening met jouw wensen en je krijgt altijd de aandacht van een expert die jou kan helpen.
Ons team bestaat uit: Elles van Gestel, Petra Stroeve-Haarsma, Jan Hutton, Theo van der Bijl, Wendy Rundberg, Luut-Jan Sterenberg, Jeroen Riemeijer, Paul Teeuwen, Jan van der Valk & Bernice Remmert – Schmal.

Elles van Gestel

Founding Partner / Psycholoog

VPSolutions is in 2007 door mij opgericht, vanuit de overtuiging dat begeleiding van mensen op een leukere manier moet en kan dan door de “gevestigde orde” van bureau’s. Ik ben psycholoog/coach/counsellor en houd me al jaren bezig met en word geïnspireerd door het gedrag van mensen. Ik neem mensen mee in hun zoektocht met humor en aandacht. Ik ben energiek, kan confronterend zijn en zet deze eigenschappen in om het doel van onze cliënten te bereiken. Mijn werkzame leven ben ik ooit begonnen bij de ABN AMRO. Hier heb ik mij bij HR bezig gehouden met recruitment en opleidingen en ben ik kantoordirecteur geweest. Daarna heb ik een aantal jaren met ons gezin in het toenmalig Oostblok gewoond. Teruggekomen ben ik gaan doen waar ik energie van krijg: Mensen in beweging brengen. Ik heb 3 (grote) kinderen en probeer van elke dag een feestje te maken. 

Op mijn visitekaartje staat „Uncover Yourself”. Dit is uiteindelijk het mooiste wat je kunt worden: Jezelf.


Petra Stroeve – Haarsma

Loopbaancoach

Petra is een energieke, creatieve loopbaancoach met ruime (20 jaar) operationele management achtergrond. Zij staat er om bekend mensen te motiveren en in beweging te krijgen. Ze is realistisch, enthousiast, ambitieus en resultaatgericht (met aandacht voor de kwaliteiten van het individu), ambitieus, maar ook realistisch. Zij heeft veel ervaring in het ontwikkelen en begeleiden van veranderingsprocessen. Petra wordt als open en direct ervaren met een flinke dosis humor. Haar kracht schuilt er in mensen op een creatieve wijze in beweging te brengen door ze enthousiasmeren, (weer) te leren denken in mogelijkheden en verbinding te laten maken met hetgeen ze ‘kwijt’ zijn geraakt.

Op het visitekaartje van Petra staat: ‘Uncover Opportunities’. De ontwikkeling en benutting van het volle geestelijke potentieel van haar cliënten heeft de bijzondere interesse van Petra. Wat is het juiste pad van iemand en hoe wordt de optimale richting gekozen?


Jan Hutton

Branding advisor – Speaker

Jan is sinds de oprichting van VPSolutions deel van het team. Bij Jan denk je automatisch aan zijn enthousiasme, creativiteit en zijn wil om iedereen zo mogelijk te faciliteren gedurende hun tijd bij VPSolutions.

Op zijn visitekaartje staat ‘Uncover Branding’, hij is vooral geïnteresseerd en gespecialiseerd in hoe mensen zichzelf op de markt zetten. 

Jan is regelmatig spreker bij onze ‘get-togethers’, vooral als deze gericht zijn op Personal Branding, daarnaast geeft hij individueel en in teamverband trainingen aan cliënten van VPSolutions over inzet van Social Media tijdens de zoektocht. Naast zijn werk bij VPSolutions, heeft Jan zijn eigen ‘merkconstructiebedrijf’ EZBrand, dat bedrijven helpt met hun Branding. Hij heeft een achtergrond in marketingcommunicatie en werkte hiervoor in Sales en Marketing bij onder andere Drake Beam Morin en Dexia

Jan is getrouwd en heeft twee kinderen. Veel van zijn werk concentreert zich achter het beeldscherm, om zich te ontspannen werkt hij aan grote Lego projecten, die volgens hem zorgen dat hij creatief en speels blijft..


Theo van der Bijl

Coach

Theo heeft via individuele coachingstrajecten al ruim 250 mensen begeleid. In het midden en hoger kader, in zowel de profitsector als zorg en welzijn. Onder meer directies, consultants, managers, professionals in marketing, sales, facility, HR en ICT, en medisch specialisten. Ook geeft hij maatwerktrainingen aan teams in (internationale) organisaties. Theo woont in Leiden, is getrouwd en heeft twee kinderen.

Op de achterkant van het visitekaartje van Theo staat ‘Uncover Potential’. Samen met Theo zorg je ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt!


Wendy Rundberg

Presentation specialist

Wendy kom je vooral tegen tijdens onze ‘get-togethers’, Keywords in haar trainingen zijn: bevlogen, praktisch en energiek. Wendy heeft haar eigen trainingsbureau Studio Public Speaking en is daarnaast ook oprichter van de Presenters Web Academy. Ze heeft een feilloos gevoel voor het presenteren.  

Wendy is in staat een podium te creëren om mensen in hun kracht te zetten en ze echt in contact te laten zijn met hun publiek. Al jaren is dit haar drive en core business. 


Luut-Jan Sterenberg

Coach

Luut Jan Sterenberg is een geboren en getogen noordeling. In alles wat hij doet staat de mens en het resultaat centraal. Zijn wens en innerlijke drive om mensen beter naar voren te laten komen, maakt dat hij snel en effectief boven tafel krijgt waar de client “zijn of haar bed voor uitkomt”.

Luut Jan loopt warm voor het ondersteunen en motiveren van mensen bij het maken van keuzes, zowel zakelijk als privé. Hij heeft in heel Nederland gewerkt, maar is altijd blijven wonen in het noorden. Ervaring is opgedaan in verschillende sectoren en organisaties: werving & selectie, dienstverlening en ook non-profit. Mensen vinden Luut Jan toegankelijk, enthousiast, betrokken en een ‘mensen-mens’. Bovenaan zijn lijst met waarden en normen staan vertrouwen en integriteit. Hij is gericht op samenwerking en het gezamenlijk maken en uitvoeren van plannen. Hij heeft gevoel voor (organisatorische) verhoudingen en relaties wat hem zijn grote netwerk, met name in het noorden oplevert. Zijn persoonlijke stijl maakt hem tot een faciliterende coach oftewel een helper en ondersteuner en sparringpartner. Op zijn visitekaartje staat daarom “Discover Support”


Jeroen Riemeijer

Mediator – Coach

Jeroen is in hart en nieren een specialist op het gebied van creëren van oplossingen voor werk gerelateerde situaties en alle gevolgen die daar uit zouden kunnen voortvloeien. Hij zorgt voor rust en geeft duidelijk richting. Nooit gedwongen, maar met zelfinzicht en in samenwerking. 

Jeroen denkt met je mee, bijvoorbeeld over de wijze waarop je kunt omgaan met de huidige situatie en werkt samen met jou aan een reëel plan voor de toekomst, op basis van zijn scherpe inzichten en humorvolle aanpak. Uiteraard vooral gebaseerd op jouw wensen en mogelijkheden.  

Op zijn visitekaartje staat: ‘Creating Solutions’. Hij denkt in oplossingen. Hij heeft vele jaren gewerkt als HR manager bij Shell en is daarna verbonden geweest aan de TU-Delft, Essent en Sanquin. Daarnaast is hij bekend van zijn columns voor PW en de Volkskrant. Onlangs schreef hij het boek ‘Bizarre Nevel’, waarin hij vertelt over de ziekte van Alzheimer bij zijn vrouw, wat het hem deed en hoe het zijn leven veranderd heeft. Jeroen is naast een professional, een warm maatschappelijk betrokken mens.


Paul Teeuwen

Coach – Ondernemer

Paul is een ervaren en enthousiaste loopbaancoach met 25 jaar bedrijfservaring, zowel op corporate niveau als in het MKB. Hij heeft zich in die jaren ontwikkeld tot een echte business developer. Nu alweer 10 jaar zelfstandig loopbaancoach met een groot accent op het begeleiden van startende ondernemers in het kader van een “career switch”.

Het geeft Paul elke keer weer een enorme voldoening om mensen te mogen begeleiden in het realiseren van hun dromen en ambities, zowel bij het maken van een volgende loopbaanstap als het onderzoeken van eigen ondernemerschap. Hij doet dit op een enthousiasmerende, kritische en uitdagende wijze. 


Jan van der Valk

Advocaat – Speaker

Jan van der Valk is een ervaren advocaat en bedrijfsjurist die in 1989 is begonnen in de Haagse advocatuur. Na een carrière in het internationale bedrijfsleven (met standplaatsen Mannheim, Madrid en Bangkok) is Jan in 2014 zijn eigen onderneming gestart en is sinds januari 2018 ook weer werkzaam als advocaat.

Als je besluit zelfstandig te gaan ondernemen geeft Jan jou inzicht en antwoord op veel gestelde juridische vragen.

Hij woont in Rosmalen en heeft 3 kinderen loopt graag hard en golft.


Bernice Remmert- Schmal

Happiness maker – Office Manager

Last but not least, Bernice. Zij zal in veel gevallen jouw eerste contact met VPSolutions zijn, per mail, telefonisch en op kantoor. Bernice is een creatieve en oplossingsgerichte duizendpoot.

Zij is 20 jaar als cockpit- crew resource coordinator werkzaam geweest bij KLM. Onlangs maakte zij een ommezwaai en is nu verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het kantoor bij VP. Zij zorgt ervoor dat zowel de coaches, trainers, partners en vooral cliënten zich op hun gemak voelen. Ze is meer dan op haar plekje en zorgt met veel overgave voor de organisatie van VPSolutions.