Het team

vpsolutions team

Elles van Gestel

Founding Partner / Psycholoog

VPSolutions is in 2007 door mij opgericht, vanuit de overtuiging dat begeleiding van mensen op een leukere manier moet en kan dan door de “gevestigde orde” van bureau’s. Ik ben psycholoog/coach/counsellor en houd me al jaren bezig met en word geïnspireerd door het gedrag van mensen. Ik neem mensen mee in hun zoektocht met humor en aandacht. Ik ben energiek, kan confronterend zijn en zet deze eigenschappen in om het doel van onze cliënten te bereiken. Mijn werkzame leven ben ik ooit begonnen bij de ABN AMRO. Hier heb ik mij bij HR bezig gehouden met recruitment en opleidingen en ben ik kantoordirecteur geweest. Daarna heb ik een aantal jaren met ons gezin in het toenmalig Oostblok gewoond. Teruggekomen ben ik gaan doen waar ik energie van krijg: Mensen in beweging brengen. Ik heb 3 (grote) kinderen en probeer van elke dag een feestje te maken. 

Op mijn visitekaartje staat „Uncover Yourself”. Dit is uiteindelijk het mooiste wat je kunt worden: Jezelf.

Ons team bestaat verder uit:


Petra Stroeve-Haarsma

Loopbaancoach

Petra is een energieke, creatieve loopbaancoach met ruime (20 jaar) operationele management achtergrond. Zij staat er om bekend mensen te motiveren en in beweging te krijgen. Ze is realistisch, enthousiast, ambitieus en resultaatgericht (met aandacht voor de kwaliteiten van het individu), ambitieus, maar ook realistisch. Zij heeft veel ervaring in het ontwikkelen en begeleiden van veranderingsprocessen. Petra wordt als open en direct ervaren met een flinke dosis humor. Haar kracht schuilt er in mensen op een creatieve wijze in beweging te brengen door ze enthousiasmeren, (weer) te leren denken in mogelijkheden en verbinding te laten maken met hetgeen ze ‘kwijt’ zijn geraakt.

 

Op het visitekaartje van Petra staat: ‘Uncover Opportunities’. De ontwikkeling en benutting van het volle geestelijke potentieel van haar cliënten heeft de bijzondere interesse van Petra. Wat is het juiste pad van iemand en hoe wordt de optimale richting gekozen?


Jan Hutton

Brandingadvisor

Jan is sinds de oprichting van VPSolutions deel van het team. Bij Jan denk je automatisch aan zijn enthousiasme, creativiteit en zijn wil om iedereen zo mogelijk te faciliteren gedurende hun tijd bij VPSolutions.

Op zijn visitekaartje staat ‘Uncover Branding’, hij is vooral geïnteresseerd en gespecialiseerd in hoe mensen zichzelf op de markt zetten. 

Jan is regelmatig spreker bij onze ‘get-togethers’, vooral als deze gericht zijn op Personal Branding, daarnaast geeft hij individueel en in teamverband trainingen aan cliënten van VPSolutions over inzet van Social Media tijdens de zoektocht. Naast zijn werk bij VPSolutions, heeft Jan zijn eigen ‘merkconstructiebedrijf’ EZBrand, dat bedrijven helpt met hun Branding. Hij heeft een achtergrond in marketingcommunicatie en werkte hiervoor in Sales en Marketing bij onder andere Drake Beam Morin en Dexia.

Jan is getrouwd en heeft twee kinderen. Veel van zijn werk concentreert zich achter het beeldscherm, om zich te ontspannen werkt hij aan grote Lego projecten, die volgens hem zorgen dat hij creatief en speels blijft.


Wendy Rundberg

Presenter

Wendy kom je vooral tegen tijdens onze ‘get-togethers’, Keywords in haar trainingen zijn: bevlogen, praktisch en energiek.  Wendy heeft haar eigen trainingsbureau PLUQ en is daarnaast ook oprichter van de Presenters Web Academy. Ze heeft een feilloos gevoel voor het presenteren. 

Wendy is in staat een podium te creëren om mensen in hun kracht te zetten en ze echt in contact te laten zijn met hun publiek. Al jaren is dit haar drive en core business. 


Theo van der Bijl

Coach


Theo heeft via individuele coachingstrajecten al ruim 250 mensen begeleid. In het midden en hoger kader, in zowel de profitsector als zorg en welzijn. Onder meer directies, consultants, managers, professionals in marketing, sales, facility, HR en ICT, en medisch specialisten. Ook geeft hij maatwerktrainingen aan teams in (internationale) organisaties. Theo woont in Leiden, is getrouwd en heeft twee kinderen.


Op de achterkant van het visitekaartje van Theo staat ‘Uncover Potential’. Samen met Theo zorg je ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt!


LuutJan Sterenberg    

Coach                                                                                          

Luut Jan Sterenberg is een geboren en getogen noordeling. In alles wat hij doet staat de mens en het resultaat centraal. Zijn wens en innerlijke drive om mensen beter naar voren te laten komen, maakt dat hij snel en effectief boven tafel krijgt waar de client “zijn of haar bed voor uitkomt”.

Luut Jan loopt warm voor het ondersteunen en motiveren van mensen bij het maken van keuzes, zowel zakelijk als privé. Hij heeft in heel Nederland gewerkt, maar is altijd blijven wonen in het noorden. Ervaring is opgedaan in verschillende sectoren en organisaties: werving & selectie, dienstverlening en ook non-profit. Mensen vinden Luut Jan toegankelijk, enthousiast, betrokken en een ‘mensen-mens’. Bovenaan zijn lijst met waarden en normen staan vertrouwen en integriteit. Hij is gericht op samenwerking en het gezamenlijk maken en uitvoeren van plannen. Hij heeft gevoel voor (organisatorische) verhoudingen en relaties wat hem zijn grote netwerk, met name in het noorden oplevert. Zijn persoonlijke stijl maakt hem tot een faciliterende coach oftewel een helper en ondersteuner en sparringpartner. Op zijn visitekaartje staat daarom “Discover Support”.

Roos van der Zalm 

Office Manager VPsolutions

Roos is de spin in het web van VP, zij is de eerste die je tegenkomt als je bij ons binnenkomt. Roos maakt de afspraken met coaches en clienten en zij doet alle administratieve werkzaamheden en het reilen en zeilen van iedereen op kantoor. Roos is een echte planner en doorpakker. Tijdens de “get togethers” zorgt zij voor de catering (stiekem ook een echte hobby van Roos). Kortom: Roos haar dag is helemaal goed als iedereen die op kantoor binnenkomt  (clienten, coaches en klanten) zich thuis voelen bij ons en als alle afspraken goed worden nagekomen en opgevolgd! Roos is 39 jaar, woont in Oegstgeest en  is moeder van 2 kinderen. In het verleden heeft Roos in de mode en catering gewerkt. In de catering en bij VP kan zij  haar organisatorisch talent helemaal kwijt en ze is pas tevreden als alles helemaal klaar is!