My next step

Hoe wil jij jouw (werkende) leven verder inrichten? Wil je misschien minder werken? Of in een andere vorm, een heel ander vak? ‘My next step’ gaat in op het beantwoorden van de vragen die jou gaan helpen vorm te geven aan jouw loopbaan en jouw toekomst. Deze coaching is zowel groepsgewijs als individueel en kan naar wens (deels) online.

Dit op maat gemaakte programma houdt in:

1 op 1 gesprek. Stilstaan bij waar kom ik vandaan en waar wil ik naartoe, welke volgende stap wil ik maken? Welke eventuele opleiding ondersteunt ‘my next step’? Wat heb ik daarvoor nodig? Indien van toepassing zullen we graag verwijzen naar bestaande interne e-learnings/webinars.

Purpose (plenair): Live of virtueel. Werken vanuit purpose vergroot je perspectief en innerlijke ruimte omdat werk een belangrijke rol speelt in het voelen van zingeving . Het maken van bewuste keuzes voor dat wat werkelijk belangrijk voor je is helpt je om langer duurzaam inzetbaar te blijven. Hoe is dat voor jou? Wat kost/geeft energie? Hoe geeft dat richting aan jouw loopbaan?

1 op 1 gesprek Actieplan Waar loop ik tegenaan in mijn keuzes? Hoe geef ik het vorm naast mijn werk? Welke stappen ga ik nu ondernemen?