vpsolutions team
VPSolutions is een eigenzinnig en inventief bureau in loopbaanbegeleiding en coaching voor bedrijven en particulieren. Wij werken vanuit de overtuiging dat met meer persoonlijke aandacht mensen echt tot hun recht komen in hun zoektocht. Deze zoektocht is in alle gevallen uniek en laat zich niet in standaardprogramma’s zien. Bij iedere cliënt kijken we wat er nodig is om tot een succesvolle transitie te komen. Daarin zijn we gewoon heel goed.

Het is onze filosofie dat de dienstverlening niet alleen resultaatgericht en functioneel moet zijn, maar tegelijkertijd vitaal en inspirerend. Zo heeft het niet alleen een korte termijn doelstelling, in het vinden van een andere baan (in- of extern), maar draagt op de lange termijn ook bij aan uw persoonlijke ontwikkeling.
Onze activiteiten en coaching onderscheiden zich doordat ze niet slechts resultaatgericht zijn, maar ook op verrassende en onconventionele wijze kunnen worden ingevuld. Uiteraard zijn al onze coaches, trainers en begeleiders zeer ervaren en hebben uiteenlopende achtergronden in het bedrijfsleven en/of overheid. Maar ze zijn vooral gedreven om u de best mogelijke volgende stap te laten maken!
Wij gaan er bij onze begeleiding van uit dat er een goede balans is tussen uw inzet en de onze. U heeft een eigen verantwoordelijkheid en wij leveren optimale expertise inzet en ruimte. U bepaalt uw eigen koers, binnen de programmakaders, rekening houdend met uw wensen, behoeften, waarden, principes en de realiteit.

Wij nodigen iedereen uit om kennis te maken met onze aanpak.