We organiseren regelmatig ‘get-togethers’, bij voorkeur op donderdagen. Get-togethers worden op kantoor georganiseerd, speciaal voor cliënten, klanten en alumni. De meetings worden meestal georganiseerd van 13.30u – 16.30u (daarna hebben we uurtje de tijd voor een borrel).

We doen altijd opzettelijk cryptisch over de inhoud van de meetings omdat we graag hebben dat de deelnemers verrast worden als ze er zijn. Wat we wel kunnen zeggen is dat deelname altijd extra energie geeft en dat de get-together een leuke gelegenheid is om te netwerken en met anderen ervaringen, ideeën en plezier te delen.

Een voorbeeld van een get-together is de Brandgame. Hierop kregen we de volgende reacties:

  • “Probeer jezelf maar eens in twee woorden echt neer te zetten… VP Solutions Brandgame stimuleert je daar met elkaar eens vrij verder over na te denken en tot verrassende inzichten te komen.” Frits S.- Fundamenteel Bruggenbouwer
  • “Het heeft mij zeer geholpen! Tijdens de eerste helft schrok ik wel even, want van ipv richting 2 woorden ging ik juist naar meer woorden, maar met de hulp van iedereen kwam ik op twee top woorden. Prachtig! Dank voor je inspiratie en moderatie.” Fred D. – Trefzeker(e) Transform(er)
  • “Het was voor mij een middag met een gouden randje. Op een ontspannen manier (complimenten aan jou en Elles), met leuke mensen, doelgericht werken aan je “eigen merk”. In alle opzichten een echte aanrader!” Marian, Zorgvuldige Regelaar