Persona Coaching

Regie voor het leven

Loop je vast? Misschien graaf je jezelf al veel te lang vast in een ongewenst gedrag of patroon? Kortom, er is iets wat je niet wilt, of er is iets niet wat je wel wilt. Een gevoel van onmacht, een “ongelukkig zijn” over iets groots of minder groot, stress, waar je al van alles hebt geprobeerd om eruit te komen, maar dat (nog) niets werkte? Ongeacht hoe dit ontstaan is heeft dit zowel impact op zowel je privestuatie als op je werk.

Hiervoor gebruiken wij PERSONA, dit is een coachingsmethodiek waarmee je in 1 sessie tot de kern en de oplossing van het probleem doordringt. Het is laagdrempelig, snel, hands-on, maatwerk, inzichtelijk en gegarandeerd dat je met een oplossing de deur uitloopt. Kortom: JE KRIJGT REGIE VOOR HET LEVEN, in de dubbele betekenis van het woord…….

Het is een combinatie van ‘the best of worlds’ van een aantal methodieken die Elles in haar leven als psycholoog en coach heeft samengevoegd tot een vriendelijke, efficiënte en ZEER effectieve methode om cliënten de stap te laten nemen die ze nodig hebben. Of het nu gaat om lifecoaching, zelfbeeld, traumaverwerking, verslaving of  loopbaanvragen, kortom er is een ongewenste situatie/gedrag waar iemand in vastzit, dat als stressvol wordt ervaren, PERSONA biedt in 1 of 2 sessies een sleutel (en een afdruk) tot het antwoord. 

Aan stress, onmacht en ongelukkige gevoelens, liggen altijd diepere kern oorzaken ten grondslag, die inzichtelijk moeten worden gemaakt zodat je zelf verder kunt. De regie weer nemen! De voordelen van Persona zijn:

  • Met Persona wordt je snel geholpen (geen jarenlange sessies, maar in 1 of 2 sessies een oplossing in handen hebben). 
  • Het is laagdrempelig. Iedereen kan dit bereiken. Ook met jong volwassenen hebben we indrukwekkende resultaten verkregen. 
  • Heeft een bewezen werking. Veel clienten zijn geholpen met PERSONA. 

Bij Persona gaat het erom hoe je de situatie ‘handelbaar’ maakt voor vandaag of morgen. Dus niet ellenlang graven in de verleden tijd. Wat “WAS” ligt achter je, hoe je ermee omgaat, is wat er IS.