Je weet nog niet waar je gaat landen, een goede voorbereiding is het halve werk!

Professionele loopbaanbegleiding in een onzekere periode geeft inzicht (en dus regie) in je mogelijkheden. Nu we nog niet weten hoelang COVID onze wereld beheerst kunnen we al wel wat DOEN!!

Prepare for Take Off biedt hulp en begeleiding om de richting van het vervolg van je loopbaan te bepalen of te concretiseren. Hierbij komen een aantal onderwerpen altijd aan de orde, wat je keuze ook zal zijn; een volgende loopbaanstap, een hybride combinatie met iets minder werken, starten als zelfstandig ondernemer. De begeleiding bestaat uit een telefonische intake om je behoeften te bepalen, 3 virtuele workshops over zingeving, arbeidsmarkt/linkedin en hoe vertel ik mijn boodschap en 4 verdiepende gesprekken met een ervaren coach op het gebied waar jouw behoeften liggen. De begeleiding wordt afgestemd op jouw vraag.

Omdat jij investeert in jouw toekomst, wordt ‘Ready for Take Off’ gezien als leertraject en is daarom belastingaftrekbaar.

Het programma

Wij starten met een telefonische intake om samen de behoefte af te stemmen.

Daarna volgen drie workshops waarbij wij op interactieve manier, in kleine groepjes, de cliënten inzichten geven, met elkaar vraagstukken laten bespreken en informatie delen.

In de workshops gaan ervaren coaches met je in op:

Zingeving: Alles start met zelfinzicht, structuur en vertrouwen. Even stilstaan bij wat er gebeurt, nieuwe structuur aanbrengen in je dag en nadenken over wat jij wilt gaan doen 

Arbeidsmarkt: Hoe ziet de arbeidsmarkt eruit? Wat zijn realistische kansen en welke functies zou  ik nog meer kunnen vervullen? Welke inzichten heb ik al en wat is belangrijk om nog te onderzoeken. Wat zijn mijn kwaliteiten en onderscheidende vermogens?

Hoe vertel ik het?: Wat heb ik nodig om succesvol te zijn en te blijven? Belangrijke elementen hierbij zijn jouw sociale vaardigheden, jouw kennis, netwerk, cv en/ of LinkedIn profiel

Vervolgens bieden we je 4 verdiepende gesprekken met een ervaren coach op het gebied waar je behoeften liggen. 

Wil je meer weten? Bel ons gerust voor meer informatie.

Checklist

 • COVID proof
 • Persoonlijk
 • Expert coaches
 • Op behoeften afgestemd
 • Fiscaal aftrekbaar

Betaal je zelf? Loopbaancoaching is belastingaftrekbaar als leertraject

Loopbaancoaching is er om je op weg te helpen, om je aan een (nieuwe) baan te helpen of in je huidige werk verder te ontwikkelen:

 • De kosten moeten jou of jouw partner drukken. Indien een ander, bijvoorbeeld je werkgever de kosten betaald, dan heb je geen recht op aftrek
 • De drempel is €250 euro. De kosten boven de €250 euro zijn aftrekbaar
 • Het maximale bedrag dat in 2021 waar je in aanmerking komt is €15.000
 • De studie of opleiding is voor uw (toekomstig) beroep en is een leertraject
  Dat laatste betekent dat u kennis opdoet onder begeleiding of toezicht.

Bekijk hier meer over op de website van de belastingdienst.

Wat zeggen collega’s van andere multinationals over onze online programma’s in combinatie met persoonlijke coaching?


De diversiteit van de onderwerpen en tijd tussen de verschillende meetings. De kwaliteit van de trainers.De diversiteit in de groep deelnemers.


Goede onderwerpen, brede content, deskundige coaches.


Ik vond de opbouw van het programma goed. Ook het werken in een kleine groep beviel me.


Erg interactief; geen ellenlange presentaties


Stimuleerd en geeft richting aan mentale process van verandering en verkennen arbeidmarkt. Geeft verder goede tools (Linkedin, networking, pitch) om arbeidmarkt weer te betreden.


Het helpt me bij het vormgeven van mijn plannen en volgende stappen