Jij hebt ervoor gekozen een grote sprong in het diepe te nemen: Ondernemer worden. Wat gaaf! Wij kunnen je hiermee helpen.

Op basis van onze ervaringen met mensen die tijdens een loopbaantraject hebben gekozen voor een toekomst als ondernemer brengen wij het volgende programma: Vital Start-Up.

Samengevat bevat het Vital Start-Up programma: 

Realiteitstoets en ondernemingsplan

We starten met de reality check. Hoe ondernemend ben jij? Aan de hand van de E-Scan bekijken wij jouw slagingskansen als ondernemer. De E-scan is een toets en bevestigt je in wat je wellicht al wist, maar onthult ook de blinde vlekken waar je geen weet van had. Onderdeel van het assessment is de 360 graden feedback, waarbij je aan mensen die jou goed kennen vraagt de E-Scan over jou in te vullen. Het leert je door de ogen van een ander naar jezelf te kijken. Deze zelfkennis is van groot belang voor succes in het ondernemerschap. Je kan niet ‘zakken’ voor deze scan. Het gaat er niet om hoe je scoort, maar hoe je met deze inzichten omgaat.

Individuele coaching

De gesprekken met je coach richten zich bij aanvang op de vraag hoe je deze verandering als iets positiefs in je leven kan ervaren. Aan de hand van individuele profielen brengen we de 3 soft skill elementen in kaart die essentieel zijn voor jouw succesvol en vitaal functioneren: Gedrag (hoe), motivatie (waarom) en talent (wat). Dit vertalen we in een actieplan zodat je gefocust en met een heldere en consistente boodschap naar je doel kunt toewerken. Daarnaast zijn de gesprekken gericht op (mogelijke) stresssignalen en op andere relevante zaken die spelen gedurende dit proces om je kansen te benutten en in beweging te blijven!

Netwerken en presenteren

Als ondernemer zul je moeten netwerken en ‘pitchen’. Tijdens de Vital Start-Up zorgen wij ervoor dat je tijdens de Zeepkist aan je eerste publiek je verhaal gaat presenteren en je verhaal goed in orde is. Je ontvangt een pitch training, gaat op de video en ontvangt feedback van anderen. We creëren elke keer weer een veilige omgeving om je pitch scherp te krijgen.

Branding

Hoe ziet jouw persoonlijk merk er uit? Kun jij het in 2 woorden omschrijven? Wat wordt je pitch? Tijdens de Ondernemers Brandgame krijg je samen met ander ondernemers inzicht in jouw ‘Brand’.

Website en social media

Tegenwoordig is het ondenkbaar om geen digitale visitekaartje te hebben. Wij zorgen ervoor dat jij een website en/of social media pagina hebt waarmee je goed voor de dag komt. We geven je bijvoorbeeld feedback op je LinkedIn profiel en helpen je bij je website.

Prikkelsessies

Benieuwd hoe het er bij andere ondernemers aan toe gaat? Wil je sparren met anderen? Tijdens onze get togethers en netwerkactiviteiten wordt je geprikkeld in je ondernemerschap.
Netwerken is niet iets eenmaligs. Het loopt als een rode draad door het programma.

Resultaat

We can boast great results. Onze succes rate is 98 %. Daar zijn we heel trots op en doen we alles aan om dat zo te houden! Een inspirerende combinatie van flexibiliteit en structuur zorgt voor een succesvol resultaat. Jouw onderneming… “You’ve got to find what you love.”

Interesse?

Kunnen wij je helpen?
Neem contact op!