VPSolutions start met Facebook campagne ScanCoaching
30 January 2013
16 januari 2014 “PERSONAL PERFORMANCE BIJ JOB INTERVIEWS”
20 December 2013

Hier worden we heel blij van!

Soms krijg je zo’n mooie aanbeveling binnen, die kun je niet voor jezelf houden!

Ik werk nu al zo’n 10 jaar samen met Elles en je zou dus kunnen concluderen dat er sprake is van een bijzondere werkrelatie tussen ons. En dat is ook zo. We hebben intensief met elkaar samengewerkt tijdens mijn Shell-HR tijd en dat partnership zetten wij gelukkig ook nu nog dagelijks voort, nu ik werk voor de TU Delft. Ook weer in een HR rol.

Zowel bij Shell als ook bij de TU begeleid ik vanuit een coördinerende / mobiliteitsachtige omgeving individuele medewerkers die op zoek zijn naar een nieuwe toekomst. Soms gedwongen, soms ook niet. Soms ook moet er een brug worden geslagen en is het belangrijk dat een medewerker eens diep in de spiegel kijkt. Op zoek naar zichzelf en op zoek naar een antwoord op de vraag: wat wil ik nou eigenlijk? Soms ook is er sprake van een diepe put en zal de begeleiding daarop moeten worden afgestemd. Elles doet dat. Zij werkt niet vanuit een procesgedachte, zoals bijvoorbeeld zovele loopbaancoaches. Elles zet de persoon centraal en bouwt haar begeleiding daaromheen. Of het werkt? Nou en of.  Het werkt prima. We bereiken samen geweldige resultaten. Samen dus, want daar gaat het om. Ik vanuit het werkgeversperspectief en Elles vanuit haar ‘vakmanschap’. Elles is een vakvrouw, met een geweldig hart en een tomeloze energie. Zij is een geweldig mens om mee samen te werken. Dat geldt overigens ook voor haar medewerkers.

Ik hoop nog lang met haar te mogen samenwerken: in het belang van de medewerker en in het belang van de uiteindelijke opdrachtgever, want die heeft baat bij een medewerker die weer op zijn/ haar poten staat en de toekomst met vertrouwen tegemoet ziet.

Jeroen Riemeijer
LinkedIn-Logo-02